Ostin kaikki välipalarahkat (ja pari tavallista) mitä kaupasta löysin, jätin sinne ne maustetut joissa on enemmän rasvaa ja sokeria.



Skyrin rahkoissa on makuna mansikka, mustikka ja vanilja, ja kaikki ovat oikein hyvänmakuisia. Purkin mukana on taitettava lusikka, eli aika näppärä matkalle mukaan.

Arla Ingmanin Luonto+ välipalarahkoissa on makuina vanilja, mustikka-karhunvatukka ja mansikka omena, nekin kaikki hyviä. Tuotteet ovat vähälaktoosisia.

Valion uutta PROfeel-proteiinirahkaa on vaniljan- ja mansikanmakuisena, nekin molemmat oikein hyviä. PROfeelit ovat laktoosittomia, ja muina tuotteina sarjassa ovat proteiinijuoma ja jogurtit.

Valion pehmeät maitorahkat ovat maustamattomia, mutta menevät kyllä alas jos ei jaksa fiksailla marjoja mukaan. Purkin koko on 250 g eli aika tuhti annos. Tästä on normaali ja rasvaton versio, rasvaton on lisäksi laktoositon.

Danonen juotavat proteiinijogurtit olivatkin sitten ihan kamalan makuisia ja jauhoisia :-Z Olkoon miten helppoja vaan, mutta ei kiitos.