Luin heinäkuun Gloriasta mielenkiintoisen jutun, jossa toimittaja Sirkku Saariaho oli käynyt viikon pituisella Boutique Boot Campilla Englannin Suffolkissa. Ennakkoon oli luvattu painonpudotusta, kiinteyttä ja parempi suhtautuminen ruokaan - siis kaikki tämä viikossa. Viikon aikana kunto oli kohonnut ja kaloreita palanut 5000 päivässä, kun oli liikuttu jopa yhdeksän tuntia päivässä. Ryhmän yhteishenki on hitsautunut hyväksi (yksi mokaa, kaikki punnertaa), ja endorfiinihuumassa jaksaa vaikkei jaksaisi. Viikon saldona toimittajalla oli neljä tiputettua kiloa ja 12 cm pois vyötäröltä. Parhaaksi opiksi viikolta toimittaja totesi sen, että pääsee aina kauemmaksi kuin uskookaan ylittämällä itsensä.

Lisää tietoa 1.350 euron hintaisesta leiristä täällä: www.newyoubootcamp.com. Erikseen on leirejä myös morsiammille ja bikinikautta ajatellen. Sivuilla on tietoa myös kirjasta, joka lupaa kahdessa viikossa pienennystä yhden vaatekoon verran.

P.S.
Paino laskee suuniteltua tahtia ja mieli on korkealla. Mitä siitä, että näitä samoja kiloja olen pudotetellut ja kerännyt moneen kertaan - lupaan, että tämä on viimeinen kerta. Lisäksi löysin pihapiiristä uuden kanttarelliesiintymän, keräsin siitä kaksi litraa ihania sieniä, joista keittelen viikonloppuna keiton. NAM!