Sain tänään kevyen olon käymällä kellumassa Flamingo Spassa. Erityisesti mineraalivesiallas kellutti kivasti, ja kun laittoi korvat veden alle, kuului musiikkia. Miten kiva! Spa-alue on K-20 eli ei ollut roiskuttavia ja huutavia pentuja riesana (omiakaan). Kokemus oli ennakko-odotuksia mukavampi, eli voin suositella paikkaa  

Julkkisbongauksenkin tein, Wilma Schlizewski oli lähtenyt polskimaan. Olihan muuten rouva hyvässä kunnossa siihen verrattuna mitä näin äskettäin viime kesänä kuvatussa Karavanaanarit-jaksossa  Todella edukseen uikkareissa. Seuralaisensa (mies) oli myös oikein hyvinvoivan näköinen, eli liekö Wilma saanut neuvoja ja vetoapua kumppaniltaan.

Parin tunnin lillimisen jälkeen käytiin Sicilianossa lounaalla, söin kanasalaatin. Päivällisellä oli luvassa tukevampaa ruokaa, kävin nimittäin keräämässä kanttarelleja ja tein niistä kastikkeen tortellineille. NAM!

Vaaka ei tänään antanut eilistä alempaa lukemaa, sillä eilen käytiin Flamingossa Parillassa syömässä (alkuruuaksi friteerattu tiikeriravunpyrstöjä, pääruuaksi pihvi ja salaattia) ja leffassa (jälkiruokaevääksi muutama irtokarkki säkillisen sijaan, hyvä minä!). Niin ja Aschanissa kuohuviinillä. Kuohuviini on mulle oikein elämän eliksiiri, siitä en luovu koskaan!

Odotan Läskileirin alkua jo kovasti! Tiistaina on määrä käydä personal trainer -koutsin kanssa juttelemassa taustoista. Toivottavasti ohjelma toteutuu suunnitellulla tavalla, niin saan treenit vedettyä kolmena päivänä viikossa aamulla ennen töiden alkamista. Kuudelta  Voi alkuun tehdä tiukkaa että saa rytmin käännettyä siihen, mutta uskon, että on aika mahtava olo töissä kun on hoitanut päivän liikunnat jo aamusta.

Aamuinen polskinta sai aineenvaihduntaan vauhtia ja vettä on saanut tankata urakalla tänään. Taidanpa vielä yhden tuopposen kumota näin illan päälle.